logo
RNTV Live

Avancronica meciului Petrolului, echipa detronată!

Avancronică cu Petrolul, echipa detronată!
Cristian Anghelescu

Avancronica meciului Petrolului, echipa detronată!

Mâine, de la ora 14:00, în localitatea Popești Leordeni, Petrolul va avea o sarcină ingrată în fața echipei gazdă.

Pe un teren la limita dimensiunilor normale, îmbibat de apă, echipa mai tehnică și mai dispusă să construiască va suferi. În antiteză, trupa gazdelor va încerca să nu primească gol și, poate, chiar să surprindă pe contraatac.

Probabil că niciuna dintre supoziții nu ar sta foarte bine în picioare dacă “lupii” nu ar fi, practic, obligați să câștige cu orice preț. Asta, în cazul în care își doresc cu asiduitate să ierneze pe primul loc. Iar asta s-ar întâmpla doar în cazul în care elevii lui Tavi Grigore se vor impune la finalul jocului.

Terci în… terci!

Pentru că, de acum este cunoscut, FCM Alexandria s-a impus în “9 Mai”, la limită, 0-1 (0-1), cu gol reușit de atacantul Marius Terci (9)…

La capătul unui joc controlat, în cea mai mare parte, de echipa gazdă, teleormănenii s-au impus, norocos, în urma unei greșeli de “Gâgă” a fundașului Mircea Popescu. Astralii au avut posesia generală a meciului, chiar au dominat minute multe și au și trimis mingea în bară prin Culda (34)! Numai că fragilitatea multora dintre cei din ofensivă precum și terenul infect, desfundat în proporție de 80%, au zădărnicit ambiția gazdelor de a nu pierde! Nici măcar avantajul numeric nu a contat, V. Vârtej (76) fiind eliminat după două avertismente primite în numai două minute!

Necesarele imbolduri!

Iar echipa din Alexandria… să fim serioși și să lăsăm Petrolul să-și vadă de drumul spre eșalonul al doilea! Pentru că, pe bune, trupa lui Romulus Ciobanu nu are niciun termen de comparație cu omologa din Ploiești! Singura echipă care se poate opune promovării Petrolului este doar… Petrolul!

Până una alta, mâine, la margine de București, elevii lui Grigore sunt obligați să lupte ca și cum de acest meci ar depinde promovarea! Nu pentru că ar fi cea mai mare tragedie dacă ar pierde! Dar ascendentul moral al câștigării titlului neonorific de campioană de iarnă, pentru adversarii din Teleorman, ar fi foarte mare!

Fără “căpitanul” Claudiu Tudor și fără Dragoș Gheorghe, ambii accidentați, “lupii” trebuie, practic, să se jertfească pentru toate punctele! Să joace decis și pragmatic, precum au făcut-o la Saelele! Nimic nu pică din cer, totul se câștigă prin luptă, uneori chiar la baionetă! Suporterii au transmis că vă vor fi alături! Mergeți, câștigați și vedeți-vă de vacanță și de sărbătorile iernii! Veți avea parte de respectul nostru, al ploieștenilor!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor