logo
RNTV Live

Președintele Iohannis a dat 26 de lei să ajungă la Ploiești

klaus iohannis in tren
Oana Stoica

Călătorie confortabilă, la preț derizoriu.

Președintele Klaus Iohannis a marcat o premieră: a mers cu trenul. A spus că ”a simțit nevoia să dea un semnal despre nevoia de mobilitate”.

La clasa I-a, doar 26 de lei.

Președintele a făcut și economie alegând să ajungă cu trenul la Ploiești. Doar 26 de lei un bilet la clasa I-a.

 

Am vrut să dau un semnal despre nevoia de mobilitate. Vrem să avem o țară modernă, iar mobilitatea face parte din acest concept.

Pe ruta București-Ploiești, lucrurile funcționează rezonabil de bine. E nevoie de mai multă implicare din partea celor responsabili însă.

Nu aș putea merge de la București la Sibiu. Ar trebui să schimb trenul și ar dura foarte mult. Ar fi o călătorie de peste 7 ore, ceea ce nu este rezonabil”, a declarat Klaus Iohannis.

Întrebat de jurnaliști dacă și-a luat bilet, Klaus Iohannis a răspuns zâmbind: ”Cum credeți că merg fără bilet?! A costat în jur de 26 de lei la clasa I.” – a declarat Iohannis, la sosirea în Gara din Ploiești

Președintele a postat pe pagina lui de Facebook : ”În drum spre Ploiești, pentru a discuta despre viitorul smart al orașelor din România.”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor