logo
RNTV Live

Autoritățile județene se pregătesc să lanseze licitația pentru serviciul de deszăpezire a drumurilor judeţene/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Autoritățile județene se pregătesc să lanseze licitația pentru serviciul de deszăpezire a drumurilor judeţene

”Fă-ți iarna car și vara sanie”. Este o vorbă din bătrâni pe care conducerea Consiliului Județean Prahova a luat-o în serios. Asta petru că autoritățile județene se pregătesc să lanseze licitația pentru serviciul de deszăpezire a drumurilor judetene. Potrivit vicepreședintelui Cristian Apostol, viitorul caiet de sarcini va schimba întru totul modul în care societățile de deszăpezire vor interveni.

Conducerea Consiliului Județean Prahova lucrează în acest moment la caietul de sarcini care privește serviciul de deszăpezire a drumurilor județene. Potrivit vicepreședintelui Cristian Apostol, acesta vine cu multe schimbări astfel încât operatoriii să nu mai aibă scuza că iarna i-a luat prin surprindere.

De altfel, vicepreședintele Cristian Apostol susține că viitorul caiet de sarcini va fi similar caietului de sarcini care va deservi licitației pentru serviciul de transport persoane intrajudețean.

Noul caiet de sarcini va prevede ca operatorii de deszăpezire să dețină baze în diferite zone ale județului și să intervină cu prioritate pe drumurile care fac legătura cu municipiile și orașele din Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor