logo
RNTV Live

Restricții de circulație la început de weekend pe DN1 din cauza alunecărilor de teren/ VIDEO

Erika Stoica

Restricții de circulație la început de weekend pe DN1 din cauza alunecărilor de teren

Restricții de circulație la început de weekend pe DN1, în dreptul localității Cornu. Pe sensul de mers în Brașov către Ploiești terasamentul din vecinătatea șoselei s-a surpat pe o lungime de 60 m. A fost nevoie să fie balizata si semnalizata zona, pentru a nu pune în pericol siguranța circulației.

Restricții de circulație la început de weekend pe DN1 din cauza alunecărilor de teren

Alarma a fost dată după ce o bucată din terasamentul drumului național 1, în dreptul localității Cornu, s-a surpat pe o distanță de 60 m. Balustrada de siguranță s-a înclinat periculos de mult.

Imediat la fața locului au ajuns polițiștii dar și reprezentanții companiei de drumuri.

Pentru că este început de weekend iar drumul spre munte se va aglomera oamenii legii vin cu o serie de sfaturi pentru participanții la trafic.

În urmă cu aproximativ trei ani, pe aceeași bandă de drum, a mai avut loc un astfel de eveniment, în urma căruia o bucată din drumul național s-a rupt la propriu. Abia anul trecut a fost rezolvată situația, după ce mult timp zona a rămas balizata si semnalizata, iar traficul s-a desfasurat cu restrictii.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor