logo
RNTV Live

Au vrut să construiască un bloc peste conductele de păcură!

WhatsApp-Image-2023-02-05-at-10.37.26-1024×531
Ștefan Petre

Un dezvoltator imobiliar din Constanța a încercat să construiască un bloc cu patru etaje peste conductele magistrale de combustibil.

După câteva controale efectuate de autorități, dezvoltatorul a fost nevoit să oprească lucrările, fiind mai apoi amendat. Conform Poliției Locale, bărbatul deținea documente ce i-au permis să deschidă șantierul, chiar dacă legal acesta nu avea voie să facă lucrări în acea zonă. Toate actele urmează să fie analizate de procurori.

Amenda primită de dezvoltator a fost în valoare de 5 mii de lei, iar autoritățile au dispus oprirea lucrărilor și obținerea unor noi autorizații de construcție în termen de 90 de zile.

O altă amendă a fost primită și din partea Gărzii de Mediu Constanța, care în urma unor inspecții a decis să suspende avizul primit de dezvoltator inițial.

Ce spun autoritățile

Steluța Popescu, șefa Gărzii de Mediu Constanța: „Societatea a fost sancționată cu amendă în valoare de 100 de mii de lei și s-a dispus măsura de suspendare a lucrărilor până la revizuirea actului de reglementare.”

Silviu Cosa – prefectul județului Constanța: S-a ajuns la concluzia că autorizația de construire a fost emisă în baza unor date care nu concordau cu realitatea în teren. Drept pentru care organele de control au procedat la verificări suplimentare.”

Vergil Chițac – primarului municipiului Constanța: ”El în mod legal a început să construiască, odată cu începerea construcției am ajuns să descoperim că deja e un pericol. O să vedem, probabil că vom intra în litigiu.”

Sursă: Știrile Pro TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor