logo
RNTV Live

Angajații unei companii care fabrică produse de igienă fac ore suplimentare pentru a pregăti pachete pentru refugiaţi/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Angajații unei companii care fabrică produse de igienă fac ore suplimentare pentru a pregăti pachete pentru refugiaţi

Companiile private din România devin solidare cu refugiații ucraineni. Cetățenii străini care au trecut granița în tara noastră sunt ajutați sa își găsească un loc în care sa se adăpostească în aceasta perioadă. O firmă care activează în domeniul produselor de cosmetica, 100% cu capital românesc, trimite la graniţă pachete pentru igienă. Sunt aproape de cei care fug din calea războiului și pentru ca mulți dintre partenerii companiei sunt în Ucraina, tara care a devenit acum tărâm de război, în lupta cu rusii.

Angajații unei companii, ore suplimentare pentru a pregăti pachete pentru refugiaţi

Angajații acestei companii care fabrică produse de igienă și cosmetică şi-au încheiat programul de lucru. Dar au rămas sa facă ore suplimentare pentru a pregăti pachete ce vor fi trimise la granița. De ele vor beneficia refugiații care ajung la noi.

Produsele oferite refugiaților sunt extrem de necesare celor care au fugit din tara lor fără nimic, de teama ca își vor pierde viata.

Și nu este singurul sprijin pe care compania din Ploiești îl oferă cetățenilor ucraineni. Angajații firmei sunt extrem de mulțumiți ca pot sa sprijine inițiativa conducerii.

Pe lângă livrările făcute direct în centrele unde se adăpostesc refugiații, compania producătoare de produse cosmetice va colabora cu supermarketuri si benzinării din jurul graniței de unde oamenii își pot procura kit-urile de necesitate, pe baza buletinului care sa ateste ca sunt cetățeni ai Ucrainei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-familie-din-ploiesti-si-a…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor