Prahova, vizată de operațiune de mare amploare a polițiștilor de la rutieră/ VIDEO/ FOTO

Operațiune de mare amploare! Prahova a fost vizată de operațiune de mare amploare a polițiștilor de la rutieră. Acțiunea s-a desfășurat pe parcurul a mai multor ore, ieri, în întregul județ Prahova! Poliţiştii Serviciului Rutier Prahova au acționat împreună cu polițiștii rutieri din cadrul Direcției Rutiere, Brigăzii Autostrăzi, Inspectoratelor Județene de Poliție Brașov, Buzău, Ilfov și Ialomița, pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente rutiere, în special pentru identificarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

Polițiștii au aplicat peste 820 de sancţiuni contravenţionale, dintre care, mai mult de jumătate au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

cel mai verde complex reziential

Totodată, au fost reținute 64 de premise de conducere, 41 dintre ele pentru depășirea vitezei. De asemenea, au fost ridicate 37 de certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancțiunilor, depășind suma de 348.700 de lei.

Vezi și https://republikanews.ro/ateliere-gratuite-pentru-toti…/

Vezi și https://republikanews.ro/targ-cu-bunatati-si-dichisuri-sinaia/

Probleme de toate felurile

Printre cei descoperitți cu probleme se numără și o femeie din localitatea Măneciu care a fost depistată ciruland prin Ploiești

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulație.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

 -Pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu din municipiul Câmpina, polițiștii au depistat un conducător auto care a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta indicând o valoare de 0.70 mg /l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.
Conducătorului auto i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Recomandări

-Adaptaţi permanent viteza de deplasare la particularităţile de drum și de trafic!

-Nu vă angajaţi în efectuarea de depăşiri neregulamentare!

-Folosiţi corect luminile, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, ploaie abundentă sau ceaţă densă!

-Respectaţi normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau alte vehicule!

-Folosiţi centura de siguranţă – vă poate salva viaţa în caz de accident;

-Nu conduceţi dacă vă simţiţi obosiţi!

-Acordaţi un plus de atenţie conducerii prin intersecţiile nedirijate, la depăşirea mijloacelor de transport în comun sau a altor autovehicule, vitezei cu care rulaţi, pentru a putea în orice moment manevra şi opri în deplină siguranţă autoturismul, dacă situaţia o impune!

-Nu conduceți sub influența băuturilor alcoolice! Consumul de alcool constituie un factor de mare risc asupra traficului rutier!

Pentru mai multe știri, vizitați site-ul republikanews.ro

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here