IUBITORI DE NEAM SI TARA. CUM AU SARBATORIT PLOIESTENII MICA UNIRE/VIDEO

Georgescu Cristi

Unirea Principatelor Romane a fost sarbatorita la Ploiesti si prin intermediul unui spectacol de cantece crestine si patriotice. Mai multe persosaane s-au strans in fata Statuii Mihai Viteazul din oras, acolo unde au spus intr-un singur glas ca dragostea de neam si tara este cea care poate crea o legatura stransa intre noi romanii. Asa se face ca au fluturat steagul Romaniei, iar pentru a cinsti portul popular s-au costumat de sarbatoare.

Intalnirea de la Statuia Mihai Viteazul din Ploiesti a inceput cu o slujba de multumire, oficiata de un sobor de preoti prezenti la eveniment. Dupa mai multe mesaje transmise celor prezenti, manifestarea a continuat cu momente artistice.

Oamenii prezenti la eveniment au venit imbracati in straie populare, pentru a cinsti portul romanesc. Acestia sunt de parere ca avem nevoie de unitate in acest vremuri tulburi pe care le traversam.

Asa se face ca au ascultat de glasul inimii pe tot parcursul evenimentului participantii, care au intonat cantecele interpretate de artisti, si au recitat poezii partiotice pregatite special pentru aceasta sarbatoare.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor