logo
RNTV Live

Angajări fictive la o primărie din Prahova. Ancheta Ploiești TV a scos la iveală ce face, de fapt, un angajat al primăriei în orele de program!/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Angajări fictive la o primărie din Prahova. Ancheta Ploiești TV a scos la iveală ce face, de fapt, un angajat al primăriei în orele de program!

Angajări fictive la primăria Târgșorul Vechi din Prahova. Deși angajat șofer la primărie, un individ nu trece mai mult de 10 minute pe zi pe la muncă. În schimb, livrează mâncare pentru restaurantul primarului. Alesul se apără și spune că omul este de fapt paznic de noapte, deși documentele îl contrazic, la fel ca și angajații din primărie. O anchetă Ploiești TV, realizată de Oana Stoica și Ciprian Eparu.

Angajări fictive

Primăria Târgșorul Vechi a fost implicată de numeroase ori în scandaluri care țin de folosirea banilor publici. Cum însă organele abilitate nu au luat măsuri, practicile primarului Nicolae Drăgan au rămas aceleași. O amplă anchetă Ploiești Tv a scos la iveală faptul că un angajat al primăriei, lucrează de fapt, în orele de program, pentru firma fiului primarului. Cristian Constantin este șofer la primăria Târgșorul Vechi. Face pe șoferul, însă nu pentru instituția care îl plătește cu bani publici, ci pentru o firmă din comună. Individul livrează mâncare zilnic într-un parc industrial, chiar în timpul orelor de program, de la restaurantul deținut de fiul primarului.

Pe urmele șoferului

Reporterii Ploiești Tv l-au filmat pe șoferul primăriei zilnic, o perioadă lungă de timp. Imaginile vorbesc de la sine si demonstreaza ca omul livrează mâncare în timpul orelor de program de la primărie. Deși susține că face acest lucru pentru că este liber, angajații primăriei îl contrazic.

Primarul Nicolae Drăgan are însă propria variantă. Susține că șoferul….nu e șofer, ci paznic de noapte.

Ne-am întors la primărie ca să verificăm dacă cele spuse de primar coincid cu documentele în baza cărora omul este angajat. Surpriză! Cristi Constantin chiar este șofer și ar trebui să fie la program de la 8 la 16, conform fișei postului.

Varianta primarului pică, însă situația rămâne total în afara legii. Lucru confirmat și de consilierul local Dan Istrate, dar și de alți cetățeni ai comunei.

Rămâne de văzut dacă instituțiile abilitate să lămurească lucrurile vor verifica situația de la Târgșorul Vechi și vor lua măsurile legale. Detalii despre această anchetă, dar și alte dezvăluiri despre afacerile primarului Nicolae Drăgan, puteți urmări în emisiunea Proces Verbal.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor