logo
RNTV Live

VIDEO/ Revoluția de la Ploiești surprinsă în imagini nedifuzate până acum. Singurul ploieștean care a filmat manifestanții acum 32 de ani, în studioul Ploiești TV alături de personaje cheie ale acelor momente

Oana Stoica

Marius Tănăsescu, singurul ploieștean care acum 32 de ani a ieșit în stradă cu camera video și a filmat, cu curaj, manifestanții.

Imaginile nu au fost făcute publice până acum, mai ales că operatorul amator de atunci a reușit să filmeze nu doar în stradă, ci și în Palatul Administrativ.

Difuzat în exclusivitate la Ploiești TV, filmul evenimentelor din Ploiești, din decembrie 89, a fost comentat de invitați speciali, care au fost alături de Marius Tănăsescu în platou. Printre ei și fostul șef al Direcției de Contrainformații a Securității, Marian Rizea.

Trei emisiuni eveniment moderate de Marius Visarion în care se vorbește despre evenimentele din 89, dar și despre consecințele acestora în cei 32 de ani care au trecut.

Următoarele două emisiuni vor putea fi urmărite pe postul Ploiești TV, în zilele de 22 și 23 decembrie , de la ora 21.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor