Degustare de vinuri, apusuri în vie şi LIVE cooking. Lista evenimentelor dedicate prahovenilor!

degustare de vinuri
Happy friends having fun outdoors - Young people enjoying harvest time together at farmhouse vineyard countryside - Youth and friendship concept - Focus on hands toasting wine glasses with sun flare

Degustare de vinuri, apusuri în vie şi LIVE cooking. Lista evenimentelor dedicate prahovenilor!
Județul Prahova vine în întâmpinarea turiștilor cu o serie de evenimente diversificate. Astfel, Filarmonica “Paul Constantinescu” deschide stagiunea cu numărul 69 joi, 16 septembrie, de la ora 19:00.. Evenimentul debutează cu un concert extraordinar inclus în programul Festivalului Internațional “George Enescu”.

Rezervările se fac la numărul de telefon +40 734 335 067. Biletele, în valoare de 30 lei (preț întreg), 20 lei (pensionari) și 10 lei (elevi/studenți) sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii și online, aici: https://filarmonicaploiesti.ro/…/concert-simfonic…/ Biletele virtuale, pentru vizionarea on-line a evenimentului, sunt disponibile aici: https://virtualconcerthall.ro/…/bilet-virtual…/  

BIKE & VINEYARD PARTY. Degustare de vinuri

cel mai verde complex reziential


BIKE & VINEYARD PARTY este un eveniment dedicat celor care iubesc natura, mersul pe bicicletă, degustare de vinuri și apusurile în vie, cu prietenii de drum. Evenimentul este organizat sâmbătă pe 18 septembrie, ora 10:00 – punctul de întâlnire fiind la Dagon Wines.

Pe tot parcursul zilei participanții vor trece prin Grădina cu Lavandă, se va vizita Muzeul Bellu, vor face o degustare de 3 vinuri la Crama Dagon. Apoi vor face un BBQ și foc de tabără.

Tarif eveniment: 415 lei/pers. pentru pachetul ALL INCLUSIVE sau 250 lei/pers pachet STANDARD . Reducere 10% pentru grupurile de minim 3 participanți. Servicii opționale: Închiriere bicicletă 65 lei / persoană, transport din București 50 lei / persoană, cazare 170-250 lei / cameră. Detalii traseu: Distanță 20 km, Nivel de dificultate: ușor, Diferență de nivel: aproximativ 300m. Detalii și înscrieri la numerele de telefon: 0244.543.543/  0747.444.115.

Tocuri pe bicicletă


Asociația Mozaic Comunitar organizează evenimentul Tocuri pe bicicletă, ediția a IV-a, pe data de 18 septembrie 2021, începând cu ora 17:00, în Municipiul Ploiești.

Primii 300 de bicicliști sau trotinetişti înscriși la eveniment vor primi kit-ul de participare care va conține numerele de înscriere la concursurile “Cea mai frumoasă bicicletă”, “Cea mai frumoasă trotinetă”, “Cea mai feminină ținută” și “Cel mai elegant bărbat”, precum și cadourile oferite de parteneri. Înscrierile se fac exclusiv prin mesaj privat pe pagina de Facebook Asociația Mozaic Comunitar Ploiești confirmate de organizatori prin aceeași modalitate. Minim dress-code de eleganță: doamne și domnișoare – rochie sau fustă; domni – pantaloni lungi, pantofi, cămașă.

Live cooking by Chef Gianni Padovano

Duminică, 19 septembrie, începând cu ora 13:00, în cadrul Domeniului Aristiței, este organizat evenimentul Live cooking by Chef Gianni Padovano – Ziua bucătăriei italienești. Preparatele delicioase vor fi gătite în timp real de Chef Gianni Padovano și vor fi acompaniate armonios de 2 dintre vedetele colecției de vinuri Vizionar – Chardonnay și Riesling de Rhin.

Rezervările se fac la numerele de telefon 0735 985 429 / 0746 275 213, iar prețul biletului este de 250 lei, se achita la intrare și include meniul de mâncare și băutură în regim all inclusive.

Vezi şi https://republikanews.ro/moastele-sfantului-nectarie/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here