logo
RNTV Live

Andrei Volosevici, implicat în marea PROBLEMĂ a termoficării. Iată ce spune fostul primar al municipiului Ploiești despre soluțiile salvatoare!

andrei volosevici
rnews

Dezbaterea publică pe tema agentului termic a avut parte de o prezență neașteptată, dar suprinzătoare pentru audiență.

Andrei Volosevici a spus câteva vorbe, iar la final a fost aplaudat de cei prezenți în sală. Încă de la inceput fostul edil al Ploieștiului a făcut apel la înțelegere și colaborare, pentru găsirea unei rezolvări a problemei.

“Dacă aceasta va fi o dezbatere politică, nu vom ajunge niciodata, la niciun fel de soluție.(…) Sunteți liderii a tot ceea ce înseamnă structura aceasta. Personal dacă vă pot ajuta, voi veni să fac lucrul acesta. (…) Ceea ce este foarte clar este că în momentul acesta avem o problemă, nu mi-am dorit să iau cuvântul, mi-am dorit să imi notez niște lucruri foarte tehnice”, și-a început discursul Volosevici.

Andrei Volosevici l-a indemnat insă pe primarul Adrian Dobre să fie transparent în tot ceea ce face în acest sens pe problema termiei.

“Adi, poate că niște lucruri trebuiesc spuse. Nu mai avem subventii, poate că trebuie să găsim formula să dăm. Avem o negociere, iartă-mă! Până la urmă nu m-am lămurit: prețul acceptat …bine, nu 404(n.r. lei) …. Care ar fi? Ai dat una din soluții, din punctul meu de vedere cea mai bună: licitația! Ne poți descrie în cât timp se poate face lucrul acesta? Haide să lucrăm împreună și să găsim formula! Am cabinetul într-un bloc, plătesc la fel ca dumneavoastră (…) Adi, eu cred că și tu stii la fel de bine ca mine. Este foarte greu dacă nu imposibil să facem o licitație, desi era ideal. Poate că pașii aceștia trebuiau pregatiți de mai mult timp. Și o societate, deci tot ceea ce ai expus are aceleași problemă, pentru că o societate făcută de Consiliul Județean și Consiliul Local ar fi avut aceeași problemă legată de investiții, prin faptul că are niște sarcini.”, a mai replicat Andrei Volosevici.

În încheierea discursului său, Volosevici și-a arătat disponibilitatea pentru a susține orice solicitare a actualei conduceri a aparatului administrativ.

“Hai să informăm mult mai bine oamenii vis-à-vis de ce se întâmplă în Consiliul Local, și eu vă rog din tot sufletul: dacă pot ajuta cu ceva, spuneți-mi! Dar faceți de așa maniera încât să fim corecți față de oamenii aceștia, și să lucrați împreună. Este singura mea dorință! Vă mulțumesc și imi cer scuze că am intervenit!”, a mai spus acesta.

Discursul fostului primar al municipiului, Andrei Volosevici, a fost aplaudat la final de către cei care luau parte în sală, la dezbatere.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor