Prahova: Infractorii intră în vieţile oamenilor cu voia lor şi apoi fac prăpăd. Victimele, alese după stradă

sursa foto Romania libera

Prahova: Infractorii intră în vieţile oamenilor cu voia lor şi apoi fac prăpăd. Victimele, alese după stradă

Timp de un an de zile, mai multe persoane  au reuşit să dea lovitură după lovitură intrând în casele oamenilor cu voia lor. Victimele erau alese de pe stradă şi, sub pretextul că ar vrea să le ofere bijuterii din aur în memoria unei persoane decedate, le abordau.

După ce victimele era prinse în plasă, le cereau bijuteriile personale, care ar fi fost împachetate într-un șervețel, ce urma să fie desfăcut doar după ce părțile vătămate ajungeau la domiciliu. Ulterior, acestea constatau că în șervețel se aflau doar alte hârtii și că bijuteriile primite de la persoanele bănuite erau fabricate din materiale neprețioase.
Prejudiciul creat se ridică la valoarea de 29.000 de lei.

Astăzi, polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 2 Ploiești, cu sprijinul colegilor de la Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița, au efectuat 3 percheziții în localitatea Răcari, la domiciliile bănuiţilor.

De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri, bani și bijuterii, susceptibile a proveni din activitatea infracțională.

O persoană a fost condusă la sediul poliției pentru audieri.

Vezi şi https://republikanews.ro/interlopii-au-revenit-in-tara-si-fac-dezastru-coordonatorul-spargerilor-din-ploiesti-si-a-extins-teritoriul/?fbclid=IwAR0x8FI6ru5vXDNMgxYd8tHyQ1CJIJtL_GlrAfKtJIiY4X9ITfanscVH9o4

Vezi şi https://republikanews.ro/un-taximetrist-ploiestean-a-fost-confimat-cu-covid-19/?fbclid=IwAR1TmGL8xlNiFMG3CioDw-8hxyxbjOMxGaISYPSh-21pQtonXG-8-PFQB8U

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here