logo
RNTV Live

Alunecări de teren la Păcureți. CJ Prahova ia măsuri

toader alunecari teren
Ciprian Radu

Alunecări de teren la Păcureți

Zăpada și ploile din luna martie au afectat și zona Gornet Cuib-Păcureți. Aici au fost semnalate alunecări de teren care au deteriorat inclusiv drumul județean 231. 

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a ajuns miercuri la fața locului, urmând ca CJ să ia măsurile necesare pentru repararea drumului. De aseemena, Toader a inspectat lucrările de asfaltare efectuate în zonă în ultima vreme.

 

“Miercuri, 2 mai 2018, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader a efectuat o vizită de lucru în teritoriu, pe DJ 231 Gornet Cuib – Păcureţi, pentru a identifica zonele unde s–au produs alunecări de teren, ca urmare a ploilor din luna martie 2018 şi a lua măsurile necesare, în vederea reparării acestor porţiuni de drum judeţean.

S-a constatat alunecarea unei părţi a versantului până la limita carosabilului la Km 6 + 700, iar la Km 7+800 o eroziune de taluz ( datorate apelor crescute ale Pârâului ,,Tulburea”).

Cu acest prilej, au fost identificate şi zonele unde se vor executa lucrări de covoare asfaltice în cadrul programului de întreţinere a drumurilor judeţene 2018, fiind vizualizate şi cele două tronsoane de drum judeţean pe care s-au efectuat lucrări de îmbrăcăminţi asfaltice în anii 2017 şi 2016.

Preşedintele Bogdan Toader s-a arătat mulţumit de calitatea lucrărilor finalizate în anii precedenţi, exprimându-şi dorinţa de a se începe cât mai curând reabilitarea porţiunilor de drum afectate de alunecările de teren.


Consiliului Judeţean Prahova are ca prioritate strategică menţinerea în stare de viabilitate şi siguranţă a infrastructurii rutiere, asigurând cetăţenilor condiţii optime de circulaţie pe drumurile judeţene”, se arată într-un comunicat postat pe Facebook de CJ Prahova..

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor