Alunecări de teren la Păcureți. CJ Prahova ia măsuri

Alunecări de teren la Păcureți

Zăpada și ploile din luna martie au afectat și zona Gornet Cuib-Păcureți. Aici au fost semnalate alunecări de teren care au deteriorat inclusiv drumul județean 231. 

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a ajuns miercuri la fața locului, urmând ca CJ să ia măsurile necesare pentru repararea drumului. De aseemena, Toader a inspectat lucrările de asfaltare efectuate în zonă în ultima vreme.

cel mai verde complex reziential

 

“Miercuri, 2 mai 2018, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader a efectuat o vizită de lucru în teritoriu, pe DJ 231 Gornet Cuib – Păcureţi, pentru a identifica zonele unde s–au produs alunecări de teren, ca urmare a ploilor din luna martie 2018 şi a lua măsurile necesare, în vederea reparării acestor porţiuni de drum judeţean.

S-a constatat alunecarea unei părţi a versantului până la limita carosabilului la Km 6 + 700, iar la Km 7+800 o eroziune de taluz ( datorate apelor crescute ale Pârâului ,,Tulburea”).

Cu acest prilej, au fost identificate şi zonele unde se vor executa lucrări de covoare asfaltice în cadrul programului de întreţinere a drumurilor judeţene 2018, fiind vizualizate şi cele două tronsoane de drum judeţean pe care s-au efectuat lucrări de îmbrăcăminţi asfaltice în anii 2017 şi 2016.

Preşedintele Bogdan Toader s-a arătat mulţumit de calitatea lucrărilor finalizate în anii precedenţi, exprimându-şi dorinţa de a se începe cât mai curând reabilitarea porţiunilor de drum afectate de alunecările de teren.


Consiliului Judeţean Prahova are ca prioritate strategică menţinerea în stare de viabilitate şi siguranţă a infrastructurii rutiere, asigurând cetăţenilor condiţii optime de circulaţie pe drumurile judeţene”, se arată într-un comunicat postat pe Facebook de CJ Prahova..

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here