logo
RNTV Live

Prețurile combustibilului au scăzut! Liberalii jubilează în fața celor de la PSD

preţul carburanţilor , Veşti proaste pentru şoferi! Se scumpeşte carburantul
Theo Tănăsescu

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, le arată colegilor de guvernare de la PSD că soluția compensării cu 50 de bani a litrului de combustibil a fost cea corectă, iar ulterior au venit și alte scăderi de prețuri. Mesajul lui Stroe vine în contextul în care PSD nu a fost de acord cu această compensare de 50 de bani și au spus că așteaptă o perioadă, iar dacă nu funcționează măsurile liberalilor, atunci vor impune măsurile gândite de PSD.

”Reducerea de 50 de bani a prețului la carburant a fost startul unor scăderi de prețuri. Nu este nevoie de cine știe ce studii aprofundate sau analize guvernamentale ca să ne dăm seama de situație, oricine poate să vadă cum valorile afișate de benzinării sunt vizibil mai mici. Benzina a scăzut sub 8 lei/litru. Față de săptămâna trecută, asta înseamnă puțin sub 10%.

Pentru cei ce și-au asumat monitorizarea evoluției prețurilor în urma compensării… se vede clar la pompă.”, scrie Ionuț Stroe.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Liberalii jubilează în fața celor de la PSD: prețurile combustibilului au scăzut vizibil – Stiri pe surse – Cele mai noi stiri

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor