logo
RNTV Live

Alexandrion, cale liberă către Petrolul!

FOTBAL:PARTENERIAT FC PETROLUL PLOIESTI-ALEXANDRION GROUP (31.03.2015)
Cristian Anghelescu

Fundaţia Alexandrion, fost partener al “lupilor”, sponsorul principal din ultimii doi ani al echipei de handbal feminin Universitatea Cluj, este aproape de a părăsi Ardealul, contractul cu formaţia clujeană, scadent în această vară, fiind departe de a fi reînnoit.

O sursă din cadrul clubului a precizat pentru ziardecluj.ro că echipa se va numi „U” Cluj în următorul sezon, sigla “Alexandrion” dispărând de pe tricourile de joc ale handbalistelor chiar și la meciurile amicale disputate de clujence în această pauză competiţională!

Până acum, reprezentanţii companiei de băuturi alcoolice nu şi-au arătat disponibilitatea concretă de a semna o înţelegere cu echipa fanion a Ploieștiului dar acest lucru pare o chestiune de zile de vreme ce „aventura” de a sprijini echipa din Cluj a luat sfârșit!

Dar, cel mai mult în ecuație ar conta implicarea lui Iuliano Ene, fostul director al compartimentului de marketing al Petrolului din urmă cu un an și jumătate – rămas un prieten adevărat al echipei! – acesta declarând pentru RepublikNews că “se poate vorbi despre Alexandrion ca despre un real câștig pentru echipă”, semnarea actelor putând avea loc chiar săptămâna viitoare!

Și, cum Iuliano Ene s-a implicat cu succes și în aducerea celorlalți sponsori pentru “lupi” – Viking Pruszynski, Stenota Winery, IPM Partners și Rezidențial 9 Mai – parcă n-ar avea sens să nu credem în preconizata implicare a fundației mai sus amintite în destinul imediat a Petrolului!

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor