logo
RNTV Live

Petrolul, Jandarmeria, Burleanu și Lupescu

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-SPORTING ROSIORI, LIGA 3 (11.03.2018)
Cristian Anghelescu

Petrolul, Jandarmeria, Burleanu și Lupescu

Invitatul de ieri al emisiunii cu tematică sportivă “Pasul la ofsaid” a fost Adrian Teodorescu, fost fotbalist și oficial al mai multor echipe românești, actual candidat la fotoliul de președinte al FRF.

Dintre subiectele abordate am reținut două: un mesaj deschis adresat conducerii Jandarmeriei Române și pronosticul acordat câștigătorului la alegerile de la FRF. Cu amendamentul că ambele teme de discuție îi aparțin în totalitate, acesta nefiind provocat de realizatorul emisiunii! Doar contrazis, prin părțile esențiale!

https://www.youtube.com/watch?v=UWoV7KTSvTY&t=5s

Mesaj pentru conducerea Jandarmeriei Române

Iată întregul mesaj pe care Teodorescu l-a lansat în cadrul producției: “O să spun ceva în premieră, ceva legat de galeria Petrolului și instituția Jandarmeriei! Am văzut cu toții bannerul din peluză de la meciul de duminică, cu Sporting Roșiori. O formă de protest în urma tratamentului inuman la care oamenii din peluze sunt supuși de către cei din Jandarmerie! (vezi foto) Am mai scris și în urmă cu ceva vreme, pe o rețea de socializare, că oamenii din conducerea Petrolului și fanii din peluze sunt vânați! Că amenzile date nu sunt întâmplătoare! Îl rog pe comandantul Jandarmeriei din Ploiești să facă o anchetă internă și să încerce să descopere dacă are angajați care doresc să facă rău suporterilor echipei Petrolul! Dacă în decurs de o săptămână nu va reuși să descopere această problemă și, implicit, să dea un răspuns public, voi proceda la devoalarea probelor pe care le dețin, urmând să mă întâlnesc, personal, cu domnia-sa! Trebuie să se știe doar că lumea este invidioasă pe atmosfera creată de fanii Petrolului! Iar mai multe nu vreau să spun la acest moment!” a declarat Teodorescu.

„Câștigătorul de la FRF va fi Răzvan Burleanu!

Cel de-al doilea subiect asupra căruia merită să insistăm a fost legat de lupta pentru președinția FRF. Luptă la care participă actualul președinte, Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și… Adrian Teodorescu.

Iată convingerile invitatului meu precum și pariul pe care și l-a impus!

“Singurul câștigător al alegerilor va fi actualul președinte, Răzvan Burleanu! În cazul în care acesta nu va câștiga, eu, Adrian Teodorescu, voi ieși complet din fotbal! Nu mă veți mai vedea niciodată, nicăieri, la vreun meci de fotbal sau în anturajul vreunei echipe! Niciodată!

O spun public, poate mă aude și domnul Lupescu – care oricum pierde timpul degeaba! – Răzvan Burleanu are garantate 250 de voturi! Credeți că mai vrea cineva să revină Lupescu în fenomen și să se întâmple ce era pe vremuri, când era director general la FRF? Adică unii să afle brigăzile de arbitraj lunea și alții vinerea? Credeți că lumea a uitat?” a spus Teo.

Doar 20% șanse pentru Lupescu?

Oficialul a continuat în aceeași notă acidă: “Iar ceilalți? Lupescu 40-50 de voturi, Pușcaș 40, eu nu voi avea niciunul! Total, 340 de candidați, așadar Burleanu are garantat și următorul mandat! Eu m-am înscris doar pentru a vedea cum se procedează în cazul mai vechi pe care-l moștenesc: am fost ratificat persona non-grata în mai 2008 iar în ianuarie 2010 mi s-a ridicat sancțiunea! Pe mandatul lui Mircea Sandu, actualul apropiat al lui Lupescu, și el oficial al FRF la acea vreme! Vreau să se decidă cei de acolo: are voie Lupescu să candideze? În cazul în care dosarul nu-mi va fi aprobat îl aștept să răspundă public de ce a făcut acea suspendare, atunci? Iar dacă va fi aprobat, îl aștept să spună de ce a procedat la măsura din 2008? Că era director general la FRF și nu te puteai înțelege cu el! Vorbeam cu el despre asta și era arogant, Mesia, Atotștiutorul! Pe lângă răzbunare, așa cum este percepută, numiți-o și dușmănie! Vreau doar să se facă de râs în urma pierderii alegerilor!” a conchis Teodorescu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor