logo
RNTV Live

România a ocupat locul al doilea la Jocurile Mării Negre pentru Veterani

3
Cristian Anghelescu

Orașul Bușteni a găzduit, în perioada 7-9 octombrie 2016, o foarte apreciată şi captivantă manifestare sportive, Jocurile Mării Negre pentru Veterani. Evenimentul s-a desfăşurat concomitent în patru oraşe care şi-au căpătat în prezent un binemeritat şi valoros renume ca staţiuni turistice de larg interes atât pe plan intern, cât şi internaţional: Varna (Bulgaria), Luleburgaz (Turcia), Odessa (Ucraina) și Bușteni, localitate unde s-au desfășurat meciurile de fotbal și volei masculin.

Ceremonia de deschidere a avut loc în Sala Sporturilor din cartierul Silva, acolo unde s-au desfășurat și partidele de volei, România fiind reprezentată de echipa “Tricolorul LMV” din Ploiești. Meciurile de fotbal s-au jucat pe stadionul “Caraimanul” din localitate.

„Jocurile Mării Negre pentru Veterani” reprezintă o manifestare devenită deja tradiţie, anul acesta desfăşurându-se ediţia cu numărul 6. Până în prezent toate disciplinele sportive înscrise în această competiţie se disputau într-un singur oraş-gazdă. La Varna s-au desfăşurat două ediţii, Instanbulul a găzduit alte două, iar Odessa o ediţie.

Competiția din acest an a fost câștigată, atât la fotbal, cât și la volei de reprezentativa Ucrainei, loturile care au reprezentat România situându-se pe locul 2 la ambele discipline.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor