logo
RNTV Live

Alertă maximă în Prahova.Bărbat rătăcit pe munte, găsit după 8 ore de căutări

rătăcit pe munte
Mihai Constantinescu

Găsit după 8 ore de căutări

Alertă maximă în Prahova.Bărbat rătăcit pe munte, găsit după 8 ore de căutări.

Misiunea de căutare a început aseară când un bărbat de 64 de ani anunţat că s-a rătăcit pe munte. Pornise la plimbare din Kalinderu şi ajunsese într-o zonă necunoscută.

Au urmat 8 ore de căutări. Persoana rătăcita a fost găsită în zona Valea Alba – “Brâna aeriană”. Era blocat  pe o formaţiune stâncoasă greu accesibilă. Datorită terenului accidentat şi vremii nefavorabile( ploaie în rafale) s-a procedat la asigurarea acestuia în corzi, în vederea coborârii în siguranţă în localitatea Buşteni.

La această acţiune au participat 6 jandarmi în colaborare cu 6 lucrători ai Salvamont Buşteni. Acțiunea de salvare a durat 8 ore si s a terminat fără probleme.

Bărbatul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/tanara-din-strejnicu-rapita/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/atenti-soferi-se-inchide-bulevardul-independentei-pentru-desfasurarea-klausenburg-retro-racing/?fbclid=IwAR3MIF1VvPOH79_8-Kwoc73ZbSZm6lOqCTEMu7JA1Mg1rXFWT55XemAoGuo

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Sursă info şi video I.J.J. Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor