logo
RNTV Live

Alertă! Focar de coronavirus la un cămin de bătrâni din Prahova. Măsuri urgente/ EXCLUSIV

cămin de bătrâni sursă foto https://www.batranifericiti.ro
Mihai Constantinescu

Alertă! Focar de coronavirus la un cămin de bătrâni din Prahova. Măsuri urgente

Este alertă la Căminul De Bătrâni Sanatour din Homorâciu după ce din cei 27 de angajaţi, 19 au ieşit pozitiv, iar 8 negativ.

Imediat au fost anunţati reprezentanţii DSP Prahova şi, susține conducerea centrului, au fost luate măsurile urgente care se impun în astfel de cazuri.

Cei depistati pozitiv au fost internaţi la spital.

Testările au fost realizate în data de 23 iunie, iar ieri a fost primită vestea îngrozitoare. Surse din interior au spus în exclusivitate pentru republikanews  că normele impuse de pandemie, cum ar fi purtarea măştilor de protecţie sau a mănuşlor nu au fost respectate cu stricteţe.

Până în acest moment, conducerea DSP Prahova nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere în acest caz.

În centru sunt cazaţi aproximativ 50 de bătrăni. Sunt așteptate testele pentru aceștia. La ora actuală nu se ştie dacă aceşti au fost infecataţi sau nu.

Vizitele au fost supendate, apartinătorii urmănd a fi informaţi în cel mai scurt timp posibil despre starea bătrânilor cazaţi acolo.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/exclusivvideo-a-traversat-cu-oile-cea-mai-intens-circulata-artera-din-ploiesti/?fbclid=IwAR1jliMEtOHCoVJ0KGpbjU0PIWUtMfKkxYnmGltXpWzwnpsYoPICFvYvA1o

Pentru mai multe ştri. vizitaţi site-ul republikanews.ro

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor