logo
RNTV Live

Unitatea de Asistență Medico-Socială Boldești-Scăeni primește bani de la CJ

_uams_1
Ștefan Petre

Consiliul Județean Prahova intenționează să aloce 900.000 de lei Unității de Asistență Medico-Socială din Boldești-Scăeni, bani de care respectiva unitate are mare nevoie în activitatea sa.

„Proiect de hotărâre privind continuarea parteneriatului dintre Județul
Prahova și Orașul Boldești-Scăeni în vederea asigurării funcționării Unității de Asistență Medico-Socială Boldești-Scăeni – inițiat de domnul Dumitru Tudone, vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova”
este punctul 9 în proiectul ordinii de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean Prahova din data de 29 martie 2023, ora 15:00.

Unitatea de Asistență Medico-Socială Boldești-Scăeni are ca obiect de activitate servicii de îngrijire, servicii medicale, precum și servicii sociale acordate persoanelor cu nevoi medico-sociale, conform propriului site.

„Având în vedere fondurile insuficiente ale Primăriei Orașului Boldești – Scăeni, pentru susținerea în totalitate a acestei activități de la Unitatea de Asistență Medico Socială, avizăm favorabil proiectul de hotărâre privind continuarea parteneriatului dintre Județul Prahova și Orașul Boldești-Scăeni, în vederea asigurării funcționării Unității de Asistență Medico-Socială Boldești-Scăeni” este scris într-un raport al Consiliului Județean.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor