Începe un nou maraton de vaccinare, în Ploieşti!

angajare

Începe un nou maraton de vaccinare, în Ploieşti!

Primăria Municipiului Ploieşti va organiza un nou maraton de vaccinare anti-Covid-19, acțiune care se va desfășura non-stop, pe stadionul “Ilie Oană” Ploiești, în perioada 29-31 octombrie 2021.

Persoanele interesate pot beneficia de această oportunitate de vaccinare fără o programare prealabilă, doar cu actul de identitate, direct la punctele de vaccinare ce vor fi deschise în incinta stadionului.

Astfel, pe lângă cele 6 fluxuri de vaccinare cu serul Pfizer, vor fi deschise şi alte 4 fluxuri medicale destinate imunizării cu vaccinul Johnson & Johnson.

În incinta stadionului “Ilie Oană” vor fi bine delimitate zonele de acces pentru persoanele care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer sau Johnson & Johnson, iar, în acest context, le recomandăm cetăţenilor să fie atenţi când vor alege perimetrul de acces către fluxul de vaccinare dorit.

Primăria municipiului Ploieşti colaborează direct cu reprezentanții domeniului medical local pentru buna derulare a acestui eveniment important pentru municipiul nostru. Pregătirile sunt în plină desfășurare și se depun toate eforturile necesare pentru ca procesul de imunizare împotriva virusului SARS-CoV-2, ce va fi realizat prin intermediul acestui eveniment, să se efectueze în condiţii optime.

Vezi şi https://republikanews.ro/un-sofer-spulbera-barierele-de…/

Pentru mai multe şţiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here