logo
RNTV Live

Pandemia vine la pachet cu aglomeraţie de nedescris la Administrația Financiară Ploieşti!

Administrația Financiară Ploieşti.
Mihai Constantinescu

Aglomeraţie de nedescris la Administrația Financiară Ploieşti! Pandemia de coronavirus a impus reguli stricte pentru evitarea posibilelor noi infectări cu virusul mortal. Pentru a se evita contactul între persoane, programul a fost redus în diverse instituţii, aşa cum se întâmplă şi la Administrația Financiară Ploieşti. Concret, în zilele de miercuri şi joi este închis, deci nu se lucrează cu publicul.

Ironic este, însă, că în restul zilelor lucrătoare, luni marți si vineri( cu program de lucru scurtat), funcţionează numai DOUĂ. Evident măsurile de protecţie nu mai au nimic în comun cu realitatea din teren. Aici este aglomeraţie de nedescris. 30 de persoane, de toate vârstele, stau în aglomeraţie la temperaturi foarte mici.

“Oare asta este normalitatea în anul 2020, pardon aproape 2021?
În concluzie, este o întreaga aventură să iei un ceritificat fiscal la Ploieşti!!” , a spsu pentru republikanews un cetăţean.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/paturi-ati-noi-la-sinaia/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/locuinte-pentru-chiriasii…/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor