logo
RNTV Live

Nu ai luat Bac-ul? Există un proiect rapid care te salvează

examenului maturităţii. Examenul de Bacalaureat începe cu o premieră naţională/ sursa foto Fanatik
Mihai Constantinescu

Proiect rapid pentru sprijinirea tinerilor care nu au promovat examenul de Bacalaureat

Nu ai luat Bac-ul? Există un proiect rapid care te salvează. Beneficiarii lui vor avea parte de un program intens de dezvoltare personală şi profesională, stagii de practică, mentorat şi chiar oportunitatea de angajare în marile companii din ţară.

Proiectul se desfăşoară în Sinaia şi se numeşte “LaTINEri este puterea”. Organizatorul este Asociaţia “The Social Incubator”. Se adresează persoanelor cu vârsta între 18 şi 25 de ani. Celor care nu au reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat şi care sunt interesaţi să se integreze pe piaţa muncii.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/veste-buna-pentru-cei-cu-diploma-de-bacalaureat-vor-primi-mai-multi-bani-decat-cei-cu-studii-superioare/

De acest proiect vor beneficia 25 de tineri. Pe parcursul a trei zile vor fi pregătiţi intens pentru a-şi găsi un loc de muncă stabil. Participanţii vor beneficia de pregătire intensă, de transport gratuit, 2-3 mese, băuturi răcoritoare şi gustări.

Tinerii interesaţi să ia parte la acest proiect se pot adresa Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Sinaia sau la tel 0244.311.788, tasta 4.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor