logo
RNTV Live

Acţiunea fulger din trafic s-a lăsat cu zeci de sancţiuni/ UPDATE/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Acţiunea fulger din trafic s-a lăsat cu zeci de sancţiuni. Astăzi, în intervalul orar 10:30-12:00, la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova s-a desfășurat o acțiune ce a avut ca scop principal asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră, precum și verificarea modului de respectare a prevederilor legale în vigoare, pentru prevenirea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2, în localitațile Blejoi, Păulești, Bucov, Bărcănești și Târgșoru Vechi.

Detalii aici

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate peste 300 de persoane și controlate peste 240 de autovehicule, totodată fiind efectuate și 64 de testări alcooltest. De asemenea, au fost verificați și 20 de agenți economici.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 94 de sancțiuni contravenționale, mare parte pentru abateri la regimul rutier. Valoarea sancțiunilor depășește 21.000 de lei, iar ca măsuri complementare au fost reținute 5 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/necaz-dupa-ce-a-gasit-bani/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/perchezitii-de-amploare…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor