logo
RNTV Live

Ploaia a creat probleme în mai multe zone din Prahova

urlati
Mihai Constantinescu

Ploaia a creat probleme în mai multe zone din Prahova

În ultimele 24 de ore pompierii militari prahoveni au intervenit pentru limitarea și înlăturarea efectelor generate de fenomenele meteorologice periculoase.

Precipitațiile abundente din cursul zilei de duminică au cauzat probleme în județ, militarii acționând pentru evacuarea apei de pe carosabil, în zona Cumpătu din localitatea Sinaia, circulația fiind blocată pe parcursul desfășurării intervenției.

Probleme au fost și pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino din municipiul Ploiești, unde un copac a căzut peste un autoturism provocând pagube materiale.

Ca urmare a fenomenelor meteorologice au fost înregistrate deranjamente colective si individuale în alimentarea cu energie electrică, respectiv 1482 de consumatori din localitatea Țipărești și 12 puncte de transformare. 12 echipe de la Electrica se află în teren pentru remedierea situației.

La acest moment, nu sunt intervenții în desfășurare pentru înlăturarea efectelor hidrometeorologice, însă pompierii militari rămân la datorie pentru monitorizarea situației și aplicarea măsurilor imediate în caz de nevoie.

Pe timpul manifestării fenomenelor periculoase, cetăţenii sunt sfătuiţi  să rămână în locuințe sau în alte spații închise care le pot asigura protecția. De asemenea, recomandăm parcarea autoturismelor în zone ferite, la distanță față de copaci sau stâlpi de electricitate.

comunicat de presă ISU Prahova

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor