Denunţ bombă la DNA. Primarul Ploieștiului, city managerul și directorul Rosal Ploiești, acuzaţi de șantaj, trafic de influență, luare de mită

sursa foto ziarulincomod.ro
angajare

Primarul Ploieștiului, city managerul și directorul Rosal Ploiești, în centrul unui scandal epocal

Denunţ bombă la DNA. Primarul Ploieștiului, city managerul și directorul Rosal Ploiești, acuzaţi de șantaj, trafic de influență, luare de mită.

Amenințări, șantaj, trafic de influență şi luare de mită. Acestea sunt acuzaţiile aduse primarului Ploieștiului Adrian Dobre, city managerul Teodora Marin și directorului Rosal Ploieşti în denunţul  trimis la DNA Ploiești. Denunţul a fost făcut de către un inspector RASP care a cerut să nu-i fie dezvăluită identitatea pentru a se apăra de o eventuală răzbunare. Acesta se teme că ar putea să-şi piardă locul de muncă sau să fie bătut.

Dobre, Marin cât şi mai mulţi membri PNL sunt arătaţi cu degetul după ce ar fi  protejat interesele SC ROSAL și ale directorului sucursalei din Ploiești – Cătălin Ioniță, prejudiciind astfel bugetul public.

Vezi textul denunţului AICI

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/exclusivla-ploiesti-ploua-cu-scaune-masinile-a-trei-prahoveni-grav-avariate-dupa-ce-un-barbat-a-aruncat-de-la-etaje-cu-scaune/

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/bomba-cine-este-noul-milionar-cu-afaceri-de-succes-cu-institutii-din-prahova/

sursa ziarulincomod.ro

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here