logo
RNTV Live

A vrut să facă o debranșare, dar i-a fost distrusă mașina

Mihai Constantinescu

A vrut să facă o debranșare, dar i-a fost distrusă mașina.

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției orașului Urlați au fost sesizați de către un bărbat, în calitate de instalator cablu în cadrul societăți de electricitate, despre faptul că o persoană i-ar fi spart parbrizul autoutilitarei de serviciu, în timp ce se afla în comuna Apostolache.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că, în timp ce efectua debranșarea de la rețeaua de telecomunicații a unui abonat, din cauza neplății serviciilor prestate, acesta a ieșit din locuință și sub influența băuturilor alcoolice i-a adresat expresii și cuvinte jignitoare apelantului.

Ulterior, în momentul în care apelantul a dorit să plece de la fața locului, fostul abonat al rețelei ar fi aruncat cu o piatră în direcția autoutilitarei, spărgându-i parbrizul, ulterior acesta din urmă părăsind imobilul.

Față de bărbatul în vârstă de 72 de ani a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu amendă în valoare de 2.000 de lei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor