Jandarmeria ia măsuri pentru meciul de pe arena Ilie Oană

Jandarmii n-au liber de Sfânta Maria!
Jandarmii prahoveni se pregătesc pentru minivacanța de Sfânta Maria.
angajare

Măsuri ale Jandarmeriei pentru meciul de vineri

Jandarmii Grupării Mobile Ploiești vor asigura ordinea publică la meciul dintre FC Voluntari și FC Botoșani.

Partida este programată vineri, 4 august, de la ora 21.00, pe arena Ilie Oană.

Comunicatul Jandarmeriei:

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator şi forţele de ordine. Pe traseele de deplasare la locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine clubului F.C. Voluntari. Clubul a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază.

CITEȘTE și  Sute de ploieșteni s-au luptat să prindă o pernă gratis/VIDEO

Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Accesul spectatorilor este permis începând cu orele 19.00.

Clubul organizator a pus  în vânzare aproximativ 2.000 de bilete.

 Jandarmeria recomandă spectatorilor să vină la stadion începând cu ora deschiderii porţilor de acces pentru a evita aglomerarea inutilă a acestora.

Ordinea şi siguranţa publică în zona imediată şi în cea apropiată arenei sportive, precum şi  menţinerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti în cooperare cu celelalte forţe participante.

 

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here