Prahova: O adolescentă a plecat spre şcoală şi de atunci nu se mai ştie de ea. Apelul poliţiştilor

a plecat spre şcoală
cautam-reporteri-republikanews

A plecat spre şcoală şi s-a făcut nevăzută

Prahova: O adolescentă a plecat spre şcoală şi de atunci nu se mai ştie de ea. Apelul poliţiştilor

A plecat spre şcoală şi s-a făcut nevăzută! În seara zilei de 5 februarie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi au fost sesizați despre faptul că minora CÎMPEANU FLORINA, în vârstă de 15 ani, ar fi plecat de la Centrul de Plasament din localitate și nu a mai revenit.

Se pare că minora ar fi plecat în cursul zilei, în jurul orei 07:30, la școală, cu un mijloc de transport în comun.

just insolv sprl

Semnalmente:

– 1,62 m înălțime, aproximativ 52 kg, , păr lung, vopsit blond, ochi căprui.
La momentul dispariției purta pantaloni negri din imitație de piele, bluză de culoare roz, geacă de culoare kaki din tercot cu blană de culoare roz în jurul gâtului, încălțată cu ghete negre cu toc înalt și talpă groasă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Vezi şi https://republikanews.ro/au-creat-multe-pagube/?fbclid=IwAR1uKK_ZPzRC41Il1AdBVcJVND1tu4jBhCEkD4zLawqwe9naLO88wMuT1qA

Vezi şi https://republikanews.ro/ploiesti-12-perchezitii-la-sediile-unor-societati-comerciale-si-9-la-domiciliile-unor-presupusi-infractori/?fbclid=IwAR19iiPY7E4Y4cL5N_WAHQP0xRuevjjkdjW2T_xZEJga84rHtNn9AdnR77Y

Pentru mai multe ştiri, vizitaţinsite-ul repubkikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here