logo
RNTV Live

Ploieşti: 12 percheziții la sediile unor societăți comerciale și 9 la domiciliile unor presupuşi infractori

percheziţii domiciliare descinderi percheziţii în derulare , furturi/ sursă foto Opinia Timişoarei
Mihai Constantinescu

Percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni de tâlhărie calificată şi furturi calificate din societăţi comerciale

Ploieşti: 12 percheziții la sediile unor societăți comerciale și 9 la domiciliile unor presupuşi infractori

12 percheziții pe raza municipiului au fost efectuate de către oamenii legii prahoveni. Trei dintre ele au fost efectuate la sediile unor societăți comerciale și 9 la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de tâlhărie calificată și furt calificat.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada iulie 2019 – prezent, persoanele bănuite ar fi sustras mai multe bunuri din societăți comerciale, pe timpul nopții, în unele cazuri ar fi exercitat acte de violență pentru păstrarea bunurilor furate.

De la locațiile vizate au fost ridicate în vederea confiscării mai multe bunuri (acumulatori auto) susceptibile a proveni din activitatea infracțională.
9 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri, fiind puse în executare și 5 mandate de aducere, anunţă reprezentanţii IJP Prahova

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la aproximativ 178.000 lei.
La acțiune participă și polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.
Activitățile beneficiază de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/20-de-autoturisme-au-ramas-blocate-pe-drumul-spre-cota-1400/?fbclid=IwAR3LCYGSSPQhOr9raCD43Zmj1Su4BKfX6fUjsWHGlA5HVt3MSgTZcj6xNEw

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor