logo
RNTV Live

A mers la politie sa își reclame tatăl ca a abuzat-o sexual? VIDEO

Mihai Constantinescu

A mers la politie sa își reclame tatăl ca a abuzat-o sexual. Alarmă în Prahova

O tânără de 15 ani trece de cativa ani printr-un adevărat calvar. Acesta a mers la politie sa își reclame tatăl ca a abuzat-o sexual. A mers și la Serviciul de Medicină Legală pentru investigații. Bărbatul a fost reținut, iar fetita și cei doi frați ai sai au fost deja preluați în plasament, la un asistent maternal.

Adolescenta de 15 ani a indurat ani întregi abuzurile sexuale din partea tatălui, dar pentru ca nu a mai putut suporta tratamentele la care era supusa a mers la poliție sa povestească totul.

A mers la politie sa își reclame părintele ca a abuzat-o sexual. Dus la audieri

Aceasta le-a explicat oamenilor legii modul în care a fost abuzata. Imediat bărbatul a fost luat de către oamenii legii și dus la audieri. In plus, fata a mers si la Serviciul de Medicină Legală pentru a i se elibera certificat medico-legal. Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului Prahova a fost sesizată, iar reprezentanții instituției au luat imediat măsuri.

În casă ororilor au stat și cei doi frați ai fetei, doi băieți de 9 și 12 ani. Nu se știe la acest moment dacă și ei au indurat astfel de tratamente. Copiii au rămas în grija tatălui, după ce, spun apropiații, mama i-ar fi părăsit.

Nimeni nu crede că este capabil de a;a orori

Nici mama barbatului nu crede ca fiul sau ar fi fost in stare de o asa grozavie.

Vecinii nu cred ca tatal fetei ar fi fost in stare de o asa fapta si spun ca nu au vazut-o niciodata pe tanara suparata ori speriata.

Tatăl acuzat ca si-a molestat fiica a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat în fața judecătorilor de drepturi și liberați cu propunere de arestare preventivă. Dosarul instrumentat in cauza are ca obiect infractiunea de agresiune sexuala.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor