logo
RNTV Live

VIDEO/ Ploieșteanul Amansio Paraschiv luptă pe Stadionul Ilie Oană. Lupii Galbeni vor fi printre spectatori

kickboxing Amansio
Oana Stoica

Se anunță un spectacol unic, sâmbătă 17 iunie, pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești. Pentru prima oară în România, o gală de kickboxing și MMA are loc pe un stadion.

Astăzi, sportivii care vor lupta în cele 15 meciuri spectaculoase, s-au întâlnit față în față la cântarul oficial. Vedetele galei Colosseum Tournament Heroes sunt ploieșteanul Amansio Paraschiv dar și cunoscutul luptător, Andrei Stoica.

Ploieșteanul Amansio Paraschiv luptă cu un sportiv din Italia. Este pregătit să facă spectacol în ring, mai ales că în public vor fi și fotbaliștii de la Petrolul, dar și fani ai lupilor galbeni.

Andrei Stoica se întâlnește pe Ilie Oană cu un luptător din Slovacia. Chiar dacă este fan Steaua, Andrei spune că sâmbăta va fi cu sufletul alături de echipa petrolul.

Până acum s-au vândut peste 3500 de bile la gala care are loc sâmbătă 17 iunie, la Ploiești. Nu doar luptătorii vor face spectacul pe Ilie Oană ci și trupa Paraziții. Gala este transmisă în direct pe Digi Sport, de la ora 21.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor