logo
RNTV Live

A început distracția la Valea Doftanei. Petrecerea pe care nu trebuie să o ratezi

rnews

Weekend plin de surprize la Fesivalul Cașcavelei

An de an, producători autentici locali se întâlnesc la cel mai mare târg dedicat unui produs devenit consacrat, CAȘCAVEAUA DE VALEA DOFTANEI.

Cașcaveaua în coajă de brad sau afumată, de vacă sau de oaie, toate îți fac cu ochiul încă de la intrarea printre tarabele apetisante.

Mustul înțepat și băuturile pregătite de sătenii din comună vin ca o licoare magică după masa îmbeljugată.  Mirosul care te ademenește de departe este cel de pastramă. Carnea de oaie este mai bună ca orinde. Mieii crescuți în vârf de munte nu vor avea niciodată concurență. Imaginile surprinse nu pot arăta, din păcate, întreaga atmosferă de poveste de la poale de munte.

Muzica bună este însă și ea un ingredient secret al unei petreceri reușite. Artiști celebri vor urca pe scena amplasată pe terenul de fotbal de la Trăisteni.

Primarul comunei, Lucian Costea,  promite anula acesta o ediție memorabilă. Desfărată sub egida CENTENARULUI MARII UNIRI, cea de-a XVII-a ediție a Festavalului Cașcavelei va fi cu siguranță una dintre cele mai reușite evenimente desfășurate la nivelul comunei Valea Doftanei.

Inclusiv mâine, 8 septembre 2018, va fi dezvelit bustul Regelui Ferdinand I, festivitate la care vor participa oficialități ale județului Prahova.

Imediat după dezvelirea bustului din fața vechii primării a localității, proaspăt inaugurantă, petrecerea va continua alături de artiști consacrați pe terenul de fotbal din Trăisteni.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor