logo
RNTV Live

Branduri noi și extinderi ale magazinelor, la final de an în AFI Ploiești

1290×606
Daniel

Începând cu 3 decembrie, ploieștenii sunt așteptați cu superoferte în noul showroom eMAG din AFI Ploiești.

Cu ocazia inaugurării acestei locații de peste 600 de metri pătrați, clienții beneficiază de extrareduceri de până la 20% la o gamă variată de produse: televizoare (selecție), toată gama de electrocasnice, desktopuri PC, monitoare și produse de îngrijire personală, până pe 6 decembrie 2020.

Printre noutățile lunii decembrie se numără și deschiderea magazinului CUPIO. El se alătură celor mai noi magazine de beauty deschise în luna noiembrie în AFI Ploiești: MY GEISHA și PUPA.

Din 16 decembrie, CUPIO, brand-ul 100% românesc, extrem de apreciat de iubitoarele produselor de înfrumusețare, își așteaptă clienții în zona intrării Dalia. Specialiștii și pasionații de beauty vor descoperi oje semipermanente și lacuri în nuanțe de sezon, produse de make-up lansate de curând și kituri de Beauty Cadou, perfecte pentru Sărbători.

Iar din 17 decembrie, DEICHMANN împărtășește cu clienții AFI Ploiești dragostea pentru încălțăminte la redeschiderea magazinului într-un spațiu nou și modern, la etajul 1 al centrului comercial.

Pentru ca toți să ne putem bucura de cumpărături în siguranță, nu uitați să purtați mască atunci când mergeți la mall, să traversați poarta care măsoară în timp real temperatura, să folosiți cu încredere dezinfectantul pregătit la intrare și să evitați zonele aglomerate.

Și nu uitați…de sărbători, toate cadourile duc la AFI Ploiești!

AFIInSiguranta

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor