80 de apartamente au beneficiat gratis de modernizarea instalației interioare cu susținerea Veolia Energie Prahova

sursă foto ziarulincomod.ro

Proiect pilot iniţiat de Veolia  Energie Prahova

 80 de apartamente au beneficiat de modernizarea instalației interioare cu susținerea Veolia Energie Prahova

Compania Veolia Energie Prahova a inițiat un demers pilot, prin care un număr de 80 de apartamente au beneficiat de modernizarea instalației interioare. Totul s-a întâmplat cu titlul gratuit.

Compania a realizat din fonduri proprii recirculații pentru apa caldă, înlocuiri de coloane de încălzire simple sau duble și înlocuiri ale conductelor din subsolul blocurilor. Prin recirculațiile realizate confortul locatarilor crește la 100%, deoarece se asigură apa caldă la parametrii optimi, imediat ce s-a dat drumul la robinet. Înlocuirea coloanelor interioare conduce la o circulație liberă a agentului termic, un transfer termic mai bun, o echilibrare a sistemului și evitarea unor eventuale inundații ca urmare a cedării acestora.
De asemenea, prin înlocuirea conductelor din subsolul blocului s-au redus pierderile de energie termică de după contor și riscul unor pierderi de apă, având în vedere vechimea acestora. Beneficiarii acestui proiect pilot se vor bucura de facturi mai mici pe timpul iernii și de un confort sporit.

”De peste 15 ani investim în Ploiești pentru a asigura confortul clienților noștri. Tehnologia de astăzi ne oferă oportunități continue. Ne-am concentrat pe termen scurt pe dezvoltarea de proiecte pe care încercăm să le orchestrăm în jurul consumatorilor, pentru ca aceștia să beneficieze de toate aceste progrese. Ne mândrim cu un grad de continuitate în furnizarea energiei termice de 99.7%, ca urmare a investițiilor tehnologice de peste 32 de milioane de euro pe care le-am realizat pentru sistemul centralizat din Ploiești. Astfel, am urmărit îmbunătățirea continuă a calității serviciilor și dezvoltarea de proiecte de responsabilitate față de comunitate.”, a declarat Mihai Dogaru, Manager General al Veolia Energie Prahova.

Încălzirea prin sistemul centralizat este o soluție confortabilă și sigură. Este un sistem, care, indiferent de temperaturile din timpul iernii, asigură un grad maxim de continuitate și care nu poluează orașul. Sursa de producție este în în zona industrială din afara Municipiului Ploiești. Un alt aspect important al sistemului public de încălzire este acela că nu presupune alte costuri și alte griji din partea consumatorului final, mai ales că sursa de producție poate utiliza și alt combustibil în afara gazului.

comunicat de presă

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here