logo
RNTV Live

6 titluri de campioni la Campionatul Național de Înot

campioni_inot
Theo Tănăsescu

Zece sportivi ai secţiei de nataţie a CSM Ploieşti au participat, în perioada 22-26 iunie, la Campionatul Naţional de înot în bazin de 50 m pentru cadeţi (12-14 ani), desfăşurat în Complexul Turistic de Natație din Târgoviște, iar bilanţul realizat este unul deosebit: şase titluri de campioni naţionali, opt titluri de vicecampioni şi cinci medalii de bronz obţinute!

Performera delegaţiei noastre a fost, cum era de aşteptat, Briana Păun (13 ani), care a obţinut cinci titluri de campioană naţională, trei de vicecampioană şi dou[ medalii de bronz!

Un titlu de campion naţional a obţinut şi Luca Marinescu (12 ani), în proba de 400 metri liber, în care a reuşit să stabilească un nou record naţional, cu timpul de 4:26:81 minute! La această performanţă, el a adăugat un titlu de vicecampion şi două medalii de bronz.

La cea mai bună participare a clubului la un campionat naţional, cei zece sportivi înscrişi în concurs de Tamara Costache şi Ciprian Toma au fost: Briana Păun, Erika Fortu, Teodora Radu şi Denisa Păunescu (fete, 13 ani), Teodora Roman şi Alexandra Constantin (fete, 12 ani), Octavian Lupu (băieţi, 14 ani), Darius Radu şi Fabian Păun (băieţi, 13 ani) şi Luca Marinescu (băieţi, 12 ani).

Mai multe informații gasiți aici.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor