logo
RNTV Live

O acțiune demnă de toată lauda a fanilor din Peluza I (GALERIE FOTO)

main peluza I
Cristian Anghelescu

O acțiune demnă de toată lauda a fanilor din Peluza I (GALERIE FOTO)

Spritul Crăciunului i-a cuprins și pe suporterii care compun Peluza 1 a arenei “Ilie Oană”. Adică cei care reușesc să capaciteze întreg stadionul cu ale lor tonuri la cântece și cu coregrafii demne de toată lauda!

Aseară, liderii grupării Hooligans din cadrul Peluzei I au vizitat locuințele a două familii cu patru, respectiv trei copii. Și au ținut să le ofere cadouri dintre cele mai variate!

Iată postarea de pe Facebook a grupării Peluza I “Ilie Oană”

“Petrolul ne-a unit, iar acum suntem o familie. Casa ne este stadionul iar fericirea vine odată cu fiecare clipă trăită alături de echipa noastră.

Peluza I Ilie Oană ne-a învățat să apreciem și să ne bucurăm în fiecare zi de această familie pe care am întemeiat-o de zeci de ani.

Tot peluza ne-a arătat ce înseamnă să dai fără să te aștepți să primești ceva la schimb. Ne-a arătat cum în aceeași clipă inima îți este invadată de sentimente precum fericirea, emoția, dar și satisfacția.

De aceea, pentru că mai sunt doar câteva zile până la Sărbătoarea Nașterii Domnului, noi, membrii grupării Hooligans, am decis să aducem spiritul Crăciunului și în casele a două familii din Ploiești cărora soarta le-a oferit mult mai puțin decât meritau.

Două familii frumoase, cu niște copii minunați, care erau învățate să se bucure cu puținul pe care-l au și de faptul că sunt împreună. Aceste lucruri le-am citit atât în ochii părinților, cât și în cei ai copiilor.

Însă, noi am vrut să le arătăm că ”Moș Crăciun există” și că vine din Peluză!

Drept urmare, încărcați cu cadouri atât pentru cei mari cât și pentru cei mici, am pășit în locuințele acestora pentru a le aduce un nou motiv de fericire.

Mezinii familiilor vizitate s-au bucurat totodată și de autografele primite de la campionul mondial Leonard Doroftei, cel care a făcut parte din surpriza evenimentului caritabil organizat de gruparea Hooligans.

În încheiere, le mulțumim pe această cale celor două familii pentru modul în care am fost primiți și de clipele minunate și emoționante trăite împreună cu ei.

În final, îi urăm lui Leonard Doroftei bun venit în rândul familiei Petrolului Ploiești”!

Frumos și, mai ales, pilduitor! Felicitări!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor