logo
RNTV Live

Avem Centru de excelență, dar e pustiu. Propunere pentru atragerea tinerilor întreprinzători

centru_excelenta_pmv
Ciprian Radu

Avem Centru de excelență, dar e pustiu

Administrația Parcului Municipal Vest propune micșorarea tarifelor de închiriere a spațiilor de la Centrul de excelență în afaceri. 

Măsura vine în contextul în care, în acest moment, gradul de ocupare este zero. Deși, de-a lungul timpul timpului,a existat interes, potențialii clienți au dat înapoi din cauza tarifului considerat prea mare.

În momentul de față, tariful este de 7 euro pe metru pătrat. Conform propunerii, tariful ar scădea la 4 eu/mp.

La acest preț, administrația parcului speră să-i atragă pe cei care doresc să devină chiriași pe termen lung.

În propunere este stipulată, totodată, scăderea tarifului pentru sala multifuncțională sau cea de întruniri.

Propunerea de ajustare a tarifelor s-a făcut în urma unei analize a pieței, spune șeful Parcului Municipal Vest, Donald Constantin.

“Urmărim o ajustare a tarifelor în funcție de prețurile practicate pe piață. Am avut ofertanți care au renunțat din cauza prețului prea mare. Nu este normal să avem tarife mai mari ca în centrul orașului sau în zonele din apropierea centrului. A fost efectuată o analiză a pieței în acest sens. Ideea este ca tariful de închiriere să fie stabilit conform tendințelor de pe piață. Acum vrem să-l micșorăm, la anul este posibil să crească”, ne-a declarat Donald Constantin.

 

Proiectul de hotărâre ar trebui să se regăsească pe ordinea de zi a ședinței din 30 ianuarie a Consiliului Local Ploiești.

Cebtrul de Excelență este destinate tinerilor întreprinzători și IMM-urilor.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor