Bărbat extrem de violent și-a bătut iubita și a distrus mașina fiului acesteia. Polițisții din Campina au luat măsuri urgente

sursa foto Publika.md
Erika Stoica

Bărbat extrem de violent și-a bătut iubita și a distrus mașina fiului acesteia. Polițisții din Campina au luat măsuri urgente.

Polițiștii din Campina au aflat de comportamentul violent al bărbatului ieri, cand la sediul Polițilei din municipiu s-a prezentat o femeie în vârstă de 41 de ani, din Campina. Aceasta a declarat faptul că în noaptea de 1 spre 2 februarie, a avut un conflict cu concubinul său.

În urma audierii persoanei vătămate, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, rezultând risc iminent, fapt pentru care a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Pentru punerea în aplicare a ordinului de protecție provizoriu, polițiștii s-au deplasat la domiciliul bărbatului în vârstă de 38 de ani, ocazie cu care l-au surprins în timp ce distrugea cu un obiect contondent autoturismul fiului femeii în cauză.

Din cercetări, s-a stabilit faptul că în noaptea de 1 spre 2 februarie, între cei doi concubini ar fi izbucnit un conflict spontan generat de mai multe neînțelegeri, bărbatul adresându-i femeii injurii, amenințând-o și ulterior lovind-o în zona capului cu un telefon mobil pe care l-a aruncat către aceasta.

Astfel, în baza probatoriului administrat,  față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor