logo
RNTV Live

Razie la piața de la Hale! Unde au fost descoperite cele mai multe nereguli

Razie la piața de la Hale!
Ciprian Radu

Razie la piața de la Hale!

Polițiștii de la Secția 1 Ploiești au desfășurat o amplă acțiune în piața de la Halele Centrale. Concomitent, cei de la Secția 4 au controlat zonele Big și Muzicanți. 

În Piața Centrală, polițiștii au legitimat 42 de persoane. Au controlat 10 societăţi comerciale și 16 producători agricoli.

În urma acțiunii au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenționale, în valoare totală de 7.000 lei.

În același timp, polițiștii au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare de 2.100 lei, în majoritate flori.

În zona Big – Piața ”Muzicanți”, au fost legitimate 17 persoane (2 avertizate) și au fost controlate opt autovehicule. Polițiștii au aplicat nouă sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.650 lei.

Razii și în alte localități din Prahova

Acțiuni similare au avut loc, în același timp, în mai multe localități din Prahova.

*Secția de Poliție Rurală nr. 3 Blejoi a organizat o acțiune pentru prevenirea şi combaterii infracționalității stradale, dar şi pentru verificarea sistemelor de securitate instalate la obiectivele economice. Acțiunea a vizat localitățile Bărcăneşti, Blejoi, Bucov, Păuleşti şi Târgşoru Vechi.

Au fost legitimate 35 de persoane, a fost controlată o societate comercială și 20 de autovehicule. Acțiunea s-a lăsat cu 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.785 lei.

*Poliția Boldeşti-Scăen a legitimat 38 de persoane pe raza orașului și a controlat 31 de autovehicule (8 testări alcoolscop). De asemenea, polițiștii au oprit 3 bicicliști și două căruțe. Au fost aplicate 12 sancţiuni, în valoare de 2.645 lei.

CITEȘTE și  Un bărbat înarmat a pătruns într-o cameră de hotel din Predeal unde erau mai mulţi elevi. Vezi ce s-a întâmplat cu copiii

Toate acțiunile au fost organizate miercuri.

Sursa: Comunicat IPJ Prahova

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor