logo
RNTV Live

Prahova:Un minor a furat o maşină şi a pornit la drum. Cel care a încercat să-l oprească a fost lovit cu vehiculul

razie noaptea 2
Mihai Constantinescu

Prahova:Un minor a furat o maşină şi a pornit la drum. Cel care a încercat să-l oprească a fost lovit cu vehiculul

Inconştienţă maximă la seciu, unde un puşti de 17 ani a furta maşina unei rude a şi a plect la plimbare pe străzi. Acesta nu posedă permis de conducere şi a fost observat de un bărbat de 26 de ani care cunoscând că este minor, l-a apostrofat. După acest moment, tânărul a plecat conducând autoturismul, ocazie cu care l-a acroșat ușor pe bărbat.

Victima a suferit un traumatism la cot și a fost asistată medical la fața locului, refuzând transportul la spital. Totodată, nu a formulat plângere cu privire la acest incident.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință și conducere fără permis.

 

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiesti-activitatile-sportive-au-fost-amanate-vezi-situatia-exacta-de-la-hipodrom-bazin-vega-si-sala-sporturilor/?fbclid=IwAR3G42rcOike156YXys-exyBI81q9Ue39cwWMMVU6empvUpD5TrOP8InBCg

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor