Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății, marcată şi la Ploieşti

sursă foto Ph-online.ro

Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății, marcată şi la Ploieşti

Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății va fi marcată şi la Ploieşti. Astfel duminică – 22 decembrie, începând cu ora 09.30, la cimitirele Bolovani, Viișoara și Eternitatea se vor desfășura simultan activități în cadrul cărora va fi cinstită memoria eroilor Revoluției din 1989. Se vor oficia servicii religioase și se vor depune coroane și jerbe de flori.

Totodată, la monumentul din fața Palatului Administrativ  vor fi organizate, începând cu ora 10.30, o serie de manifestări menite să comemoreze evenimentele din decembrie 1989. În prezența oficialităților, a revoluționarilor și ploieștenilor se va intona Imnul Național al României, va avea loc o slujbă religioasă, se vor depune coroane și jerbe de flori.

cel mai verde complex reziential

Ceremoniile dedicate Zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății vor continua de la ora 12.00, la Catedrala “Înălțarea Domnului”, unde se vor desfășura activități militare specifice.

Vezi şi https://republikanews.ro/oprirea-interzisa/?fbclid=IwAR1udBTNyWR7FTr75IY7ISz4FFDGy56SeeSyWeOvzlNbvlkSsF0YAQ8R6oE

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here