logo
RNTV Live

Ziua Victoriei Revoluției Române la Ploiești. Programul manifestărilor

ziua_revolutiei
Dumitrescu Vlad

Primăria municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești organizează o serie de manifestări prilejuite de Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății, joi – 22 decembrie 2022.

Astfel, începând cu ora 10.00, la cimitirele Bolovani, Viișoara și Eternitatea, se vor desfășura simultan activități în cadrul cărora va fi cinstită memoria eroilor Revoluției din 1989. Se vor oficia servicii religioase și se vor depune coroane și jerbe de flori. Circulația în zonele de acces spre cimitirele menționate va fi restricționată începând cu ora 09.45, astfel:

  • Cimitirul Bolovani – pe strada Sondelor (în zona de acces la cimitir);
  • Cimitirul Viișoara – strada Gloriei (în zona de acces la cimitir);
  • Cimitirul Eternitatea – zona de acces în incinta acestuia.

Totodată, la monumentul situat pe esplanada Palatului Administrativ  vor fi organizate, începând cu ora 11.00, o serie de manifestări menite să comemoreze evenimentele din Decembrie 1989. În prezența oficialităților, a revoluționarilor și a ploieștenilor prezenți se va intona Imnul Național al României, va avea loc o ceremonie religioasă, se vor depune coroane și jerbe de flori.

Manifestările dedicate Zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății vor continua de la ora 12.30, la Catedrala “Înălțarea Domnului”- Monumentul Eroilor Revoluției din Decembrie 1989, unde se vor desfășura activități militare specifice, va avea loc oficierea unui serviciu religios și vor fi depuse coroane și jerbe de flori.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor