logo
RNTV Live

Un tată din Ploieşti cu fiu bolnav, acuze către UPU Ploieşti:”Cum să ai aparatură nouă pe secție și să nu o poti pune la dispoziția pacienților pentru că nu îţi dă voie de la Minister!”

sursă foto Libertatea
Mihai Constantinescu

Un tată din Ploieşti cu fiu bolnav, acuze către UPU Ploieşti:”Cum să ai aparatură nouă pe secție și să nu o poti pune la dispoziția pacienților pentru că nu îţi dă voie de la Minister!”

COVID-19 face victime colaterale. În afara celor infectaţi care luptă cu boala ,există şi o categorie de pacienţi cronici care nu mai beneficiază de servicii medicale aşa cum se întâmpla înainte de pandemie.

Povestea unui tată cu fiu de 20 de ani cu autism  demonstrează acest lucru.

Acesta a relatat într-o postare pe Facebook cum că fiul său a fost operat la creier în urmă cu 8 ani şi recent s-a lovit la cap. Cum era normal, a venit de urgenţă cu el la spital, la UPU Ploieşti. Acolo, însă, s-a lovit de sistemul medical românesc. Medicii au ridicat din umeri. Aparatura medicală de ultimă generaţie nu poate fi folosită pentru că Ministerul Sănătăţii nu permite acest lucru

“Cum să ai aparatură nouă, de ultimă generaţie pe secție și să nu o poti pune la dispoziția pacienților în nevoie pentru ca nu iti da voie de la minister ?!
Cum sa trebuiască sa faci tomograf , în salonul celor infectati cu Covid ?!
Cum să obligi părintele să dea declarație pe propria semnătură ca isi asuma orice risc, ca spitalul este absolvit de orice eventuala tragere la răspundere ?!
Pentru ce ati facut achiziții de echipamente, pentru ce ati împrumutat tara încă o generație, cel puțin, mizerabililor ?!
Ca să paralizati toate spitalele și să lăsați pacienții cronici si cu alte afecțiuni fără servicii medicale, fără vreo şansă ?!
Ca să moară, trecuți la Covid, să dea bine la statistici, aveti cota parte la fiecare caz sau ?!
Cum sa nu fiti in stare sa îngrijiți un tânăr ce s’a lovit la cap ?!?! Fie el un tânăr cu nevoi speciale, chiar!
Cum va permiteți să mâncati c…t și să o îmbolnăviti de inima albastra pe amărâta aia de mama, descriindu’i tot felul de scenarii, fără însă să îi faceti tomograf ?!”

Tatăl cere ministrului Sănătăţii să vină în Ploieşti şi să facă o vizită şa UPU Ploieşti

“Pentru ce dracu plătim asigurări medicale, peste 25 % din salariu ?! Ca să nu beneficiem de acestea, să ne plimbati pe drumuri, să dați din umeri, să fiți niște incompetenți !?!
Aceasta pandemie globală a scos la iveală, încă o dată, sistemul corupt și în comă în care este toata suflarea spitaliceasca, ca or mai fi si exceptii, ici- colo, poate.
Domnule Ministru Tătaru, faceti o vizită la UPU Ploiești și învățati’i pe subalternii domniei voastre să folosească aparatura, ca mor oameni!
Nu mai va băieți joc de plătitorii de taxe, ca datorita noua, va permiteti asa arogante , nemernicilor!”

 

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-fiica-unui-preot-cercetata-pentru-crima-savarsita-cu-salbaticie/?fbclid=IwAR2mCFX04G9_5db9mZ1IIB17h6UJUMlvsO1dGaQOQOH_eLJhbJUZg4_w_tM

Pentru mai multe ştri. vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa FacebooK

 

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor