logo
RNTV Live

Ziua Națională, sărbătorită la Ploiești. Cum au decurs ceremoniile/ VIDEO

Dumitrescu Vlad

În ciuda ploii și a frigului, ploieșteni au ieșit din case pentur a participa la ceremoniile dedicate de Ziua Națională a României.

Chiar dacă a plouat și nu au fost mai mult de două grade în termometre, sute de ploieșteni au ajuns în centrul orașului pentru a urmări parada militară de 1 decembrie.

Prezente au fost și autoritățile locale și județene, dar și parlamentarii de Prahova. Cei mai mici spectatori au fost încântați de defilare, dar și de tehnica militară expusă în centrul orașului.

Ziua Națională a României, 1 Decembrie, a fost marcată la Ploiești prin ceremonii militare care au avut loc în zona Catedralei Sf. Ioan Botezătorul. La eveniment au participat oficialități locale și județene, parlamentari ai județului Prahova, dar și personal militar. Imnul României a fost interpretat de Nico și Cezar Ouatu.

Parada militară a fost momentul cel mai așteptat. Pe lângă militari au defilat și jandarmii, pompierii, polițiștii și paramedicii SMURD.

În ciuda frigului și a ploii, sute de ploieșteni au venit în centrul orașului pentru a urmări parada.

Militarii au organizat și o expoziție de tehnică militară care i-a încântat în special pe cei mici. Cei mai mulți au vrut să facă poze cu mascații de la Poliție.

Militarii au organizat și o expoziție de tehnică militară care i-a încântat în special pe cei mici. Cei mai mulți au vrut să facă poze cu mascații de la Poliție.

ai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor