logo
RNTV Live

Ziua Copilului sărbătorită cu multe surprize la Ploiești. Program

Ziua Copilului la muzeu. Vezi ce activităţi au pregătit muzeografii prahoveni
Mihai Constantinescu

Ziua Copilului sărbătorită cu multe surprize la Ploiești. Program.

Ziua Copilului sărbătorită de Primăria Municipiului Ploiești printr-un festival al dansului, ateliere de creație, spectacole și acces gratuit la Zoo. intrarea în grădina zoologică a municipiului Ploiești va fi liberă pe 01 iunie 2022, între orele 09.00 și 20.00, pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani.

De ziua lor, copiii sunt așteptați să se distreze și să se relaxeze la o serie de evenimente organizate de Primăria Municipiului Ploiești, Teatrul “Toma Caragiu” și Casa de Cultură “I.L. Caragiale” a municipiului Ploiești.

Ziua Copilului sărbătorită cu multe surprize la Ploiești. Program

Astfel, miercuri, 1 iunie 2022, pe aleea pietonală din fața Teatrului “Toma Caragiu”, vor avea loc următoarele activități destinate copiilor:

  1. 10.00-11.00 – Ateliere de creație (face painting, desene pe asfalt) – susținute de Casa de Cultură “I.L. Caragiale” a municipiului Ploiești;
  2. 11.00 – Moment dansuri populare – susținut de Ansamblul ”Prahova” al Casei de Cultură “I.L. Caragiale” a municipiului Ploiești;
  3. 17.00-18.00 – Atelier HandMade – coordonator prof. Liliana Calciu – Casa de Cultură “I.L. Caragiale” a municipiului Ploiești;
  4. 18.00 – concert “Totul va fi bine” – HMT Production
  5. 18.30 – spectacol “Dănilă Prepeleac” – susținut de Teatrul “Toma Caragiu” Ploiești, secția Teatrul de Animație pentru Copii și Tineret “Imaginario”.

În aceeași zi, la Ploiești, se organizează cea de-a XXIV-a ediție a Festivalului de dans “Copilăria inundă Bătrânul Bulevard”, eveniment cu tradiție în orașul nostru, susținut, anul acesta, de către copiii claselor de balet de la Școala Populară de Arte, profesor Eftemie Marilena și profesor Eftemie Gabriela.

Festivalul de dans se va desfășura pe Bulevardul Independenței, în intervalul orar 10.00-12.00, când va avea loc parada costumelor, în pași de dans, cu plecare, la ora 10.30, de la Monumentul Vânătorilor ( sens giratoriu Gara de Sud).

Ulterior, de la ora 12.00, copiii claselor de balet de la Școala Populară de Arte vor susține un spectacol coregrafic pe esplanada Palatului Culturii.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor