logo
RNTV Live

Zeci de muzee din Prahova vor putea fi vizitate pe baza unui bilet unic / VIDEO

Theo Tănăsescu

Zeci de muzee din Prahova vor putea fi vizitate pe baza unui bilet unic

Idee inedită, în Prahova! 28 de muzee care funcţtioneaza in subordinea Consiliului Judetean Prahova, vor putea fi vizitate în baza unui bilet unic, valabil 30 de zile de la emitere. Costul este si el unul extrem de accesibil. Între 7,5  si 30 de lei, în funcţie de categoria de vizitatori solicitată.

Zeci de muzee din Prahova, vizitate cu bilet unic

Consilierii judeţeni prahoveni au aprobat un proiect în urma căruia s-a stabilit introducerea biletului unic de vizitare valabil în cadrul muzeelor subordonate CJ Prahova. Astfel, în baza unui singur tichet, 28 de muzee îşi deschid acum porţile pentru iubitorii de cultura.

Se doreşte ca şi secţiile muzeale ce nu aveau un număr mare de vizitatori anual să stârnească de acum interesul curioşilor.

Directorii de muzee speră ca proiectul să atragă mai mulţi vizitatori. Unele secţii au venit an de an cu lucruri noi pentru cei interesaţi, şi chiar cu tururi virtuale, care atrag ca un magnet curioşii.

Biletul unic pentru adulţi va costa 30 de lei, cel pentru pensionari 15 lei, iar pentru elevi şi studenti s-a stabilit un tarif de 7,5 lei, arată datele ataşate proiectului de hotărâre postat pe site-ul CJ Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/alerta-in-prahova-o-tanara-din…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-mama-din-blejoi-a-alertat…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor