logo
RNTV Live
tymbark

YouTube îl suspendă pe Russell Brand de la veniturile din reclame!

DA-WEBSITE-RK-54
Constantin Corina

YouTube a suspendat canalele lui Russell Brand de la a câștiga bani din reclame pentru „încălcarea politicii sale privind responsabilitatea creatorilor”.

Platforma video a spus că ia măsuri „pentru a-și proteja” utilizatorii.

BBC a declarat că a eliminat unele programe cu comediantul și actorul din serviciile sale de streaming.

Acest lucru vine după ce a fost acuzat de viol și agresiuni sexuale între 2006 și 2013. El neagă afirmațiile, spunând că relațiile sale au fost „întotdeauna consensuale”.

Marți, un purtător de cuvânt YouTube a declarat: „Dacă comportamentul în afara platformei unui creator dăunează utilizatorilor, angajaților sau ecosistemului nostru, luăm măsuri”.

În ultimii ani, fosta personalitate TV și radio s-a repoziționat, postând în mod regulat videoclipuri despre spiritualitate, politică anti-establishment și, recent, OZN-uri, celor 6,6 milioane de abonați ai săi.

De asemenea, acesta postează pe Instagram, X (cunoscut anterior ca Twitter) și Rumble.

Luni, una dintre femeile care l-a acuzat de agresiune sexuală când avea 16 ani a declarat pentru BBC Radio 4 Woman’s Hour că comportamentul său a fost un „secret deschis”.

Femeia, cunoscută sub numele de Alice, a adăugat că acuzațiile împotriva lui „vin de mult timp”.

Potrivit Companies House, compania Brand – numită Pablo Diablo’s Legitimate Business Firm Ltd -are activele nete mai mult decât dublate, de la 2 milioane de lire sterline în 2020 la 4,1 milioane de lire sterline în 2021.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor