Sursa: deadant

YouTube a suspendat canalele lui Russell Brand de la a câștiga bani din reclame pentru „încălcarea politicii sale privind responsabilitatea creatorilor”.

Platforma video a spus că ia măsuri „pentru a-și proteja” utilizatorii.

BBC a declarat că a eliminat unele programe cu comediantul și actorul din serviciile sale de streaming.

Acest lucru vine după ce a fost acuzat de viol și agresiuni sexuale între 2006 și 2013. El neagă afirmațiile, spunând că relațiile sale au fost „întotdeauna consensuale”.

Marți, un purtător de cuvânt YouTube a declarat: „Dacă comportamentul în afara platformei unui creator dăunează utilizatorilor, angajaților sau ecosistemului nostru, luăm măsuri”.

În ultimii ani, fosta personalitate TV și radio s-a repoziționat, postând în mod regulat videoclipuri despre spiritualitate, politică anti-establishment și, recent, OZN-uri, celor 6,6 milioane de abonați ai săi.

De asemenea, acesta postează pe Instagram, X (cunoscut anterior ca Twitter) și Rumble.

Luni, una dintre femeile care l-a acuzat de agresiune sexuală când avea 16 ani a declarat pentru BBC Radio 4 Woman’s Hour că comportamentul său a fost un „secret deschis”.

Femeia, cunoscută sub numele de Alice, a adăugat că acuzațiile împotriva lui „vin de mult timp”.

Potrivit Companies House, compania Brand – numită Pablo Diablo’s Legitimate Business Firm Ltd -are activele nete mai mult decât dublate, de la 2 milioane de lire sterline în 2020 la 4,1 milioane de lire sterline în 2021.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *